DIRECT CONTACT? 078 - 64 28 414 info@aaapumps.nl

Dompelpompen

Dompelpompen

Een dompelpomp, ook wel een klokpomp genoemd, is een pomp die in de te verpompen vloeistof wordt ondergedompeld. De pomp is verplaatsbaar en de aandrijving kan elektrisch of hydraulisch zijn. De toepassingsgebieden van een dompelpomp zijn talrijk. Ze worden door hun werkingsprincipe tegenwoordig veel ingezet voor onder andere afvalwatertechniek. Doordat de dompelpomp in de weg te pompen vloeistof te plaatsen is, is het ook een erg handige pomp bij wateroverlast of het wegpompen van water uit een zwembad of vijver. Zo worden dompelpompen ook gebruikt voor het leegpompen van een kelder.
Er zijn verschillende soorten dompelpompen. Door het uitgebreide assortiment is er daarom dus veel keus uit de verschillende soorten. Voor elke klus is er wel een geschikte dompelpomp te vinden! Bent u geïnteresseerd of wilt u deskundig advies over dompelpompen? Neem dan contact met ons op! We zullen zien wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V. staat bekend om de kwaliteit van de producten en de klantvriendelijke service. Als u voor AAA kiest, kiest u dus voor een kwalitatief en servicegericht bedrijf.

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V. is een jong bedrijf met veel ervaring op het gebied van pompoplossingen. Wij zijn actief in een aantal sectoren. Denk hierbij aan de scheepvaart, de industrie, aannemerij en de agrarische sector.
U kunt contact met ons opnemen voor vragen, advies et cetera. Ons telefoonnummer is 078 6428414. U kunt ook mailen naar postbus9@live.nl.