DIRECT CONTACT? 078 - 64 28 414 info@aaapumps.nl

Hydrofoorinstallatie

Hydrofoorinstallatie

Een hydrofoorinstallatie is een installatie waarmee de waterleiding op druk gehouden wordt in een gebouw of gebied. De hydrofoorinstallatie bestaat uit een pomp, drukregelaar, expansievat en een terugslagklep. Het expansievat staat onder druk en is (gedeeltelijk) gevuld met lucht. De pomp pompt het aangevoerde water naar het expansievat tot er een bepaalde druk is bereikt. De terugslagklep zorgt voor een scheiding tussen de aanvoer en de afvoer. De hydrofoorinstallatie wordt gebruikt op plaatsen die niet aangesloten zijn op het waterleidingnet, voor het verhogen van de waterdruk in het waterleidingnet, het doorspoelen van toiletten, sprinklerinstallaties et cetera. Bij het gelijktijdig gebruik van verschillende apparaten wordt de druk op de waterleiding minder, waardoor er een stuk minder water uit bijvoorbeeld uw douche komt. Om dit te voorkomen biedt een hydrofoorinstallatie de juiste oplossing. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V. staat bekend om de kwaliteit van de producten en de klantvriendelijke service. Als u voor AAA kiest, kiest u dus voor een kwalitatief en servicegericht bedrijf.

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V. is een jong bedrijf met veel ervaring op het gebied van pompoplossingen. Wij zijn actief in een aantal sectoren. Denk hierbij aan de scheepvaart, de industrie, aannemerij en de agrarische sector.
U kunt contact met ons opnemen voor vragen, advies et cetera. Ons telefoonnummer is 078 6428414. U kunt ook mailen naar postbus9@live.nl.