DIRECT CONTACT? 078 - 64 28 414 info@aaapumps.nl

Tandwielpompen

Tandwielpompen

Een tandwielpomp, ook wel tandradpomp genoemd, is een eenvoudige en goedkope roterende pomp die bestaat uit één of meer paren in elkaar grijpende tandwielen. Er is sprake van zeer geringe speling tussen de tandwielen en het pomphuis. Tandwielpompen worden vooral gebruikt in de chemische industrie, in hydraulische systemen, stookoliepompen voor branders en voor oliepompen in auto’s. In de tandwielpompen wordt er onderscheid gemaakt tussen de externe vertanding en de interne vertanding.

Door het eenvoudige principe, de tandwielen die in elkaar grijpen en op deze manier de pompkamer verkleinen, is een tandwielpomp een zeer betrouwbaar, essentieel onderdeel van uw installatie. De eenvoudigheid van de tandwielpomp wordt dan ook in vele processen zeer gewaardeerd. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een tandwielpomp of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V. staat bekend om de kwaliteit van de producten en de klantvriendelijke service. Als u voor AAA kiest, kiest u dus voor een kwalitatief en servicegericht bedrijf.

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V. is een jong bedrijf met veel ervaring op het gebied van pompoplossingen. Wij zijn actief in een aantal sectoren. Denk hierbij aan de scheepvaart, de industrie, aannemerij en de agrarische sector.
U kunt contact met ons opnemen voor vragen, advies et cetera. Ons telefoonnummer is 078 6428414. U kunt ook mailen naar postbus9@live.nl.