DIRECT CONTACT? 078 - 64 28 414 info@aaapumps.nl

Wormpompen

Wormpompen

De wormpomp, ook wel monopomp genoemd, is uitgevonden door de heer Moineau. De wormpomp is uiterst geschikt om moeilijk verpompbare vloeistoffen, eventueel met vaste delen, te verplaatsen. De twee hoofdonderdelen van de wormpomp zijn de rotor (de worm), het roterende deel, en de stator, het vaste deel. De rotor draait rond in de stator en drukt zo de vloeistof door de bewegende kamers. Door het veerkrachtige materiaal van de wormpomp, worden eventuele harde deeltjes even in de statorwand weggedrukt. Direct daarna worden de deeltjes weer in de vloeistofstroom opgenomen. De stator is meestal van rubber of kunststof. Er zijn vele varianten hiervan verkrijgbaar. Informeer naar de mogelijkheden!¬†Wormpompen worden al vele jaren toegepast in de verwerkende industrie: recycling, mestverwerking en levensmiddelen. Het is belangrijk dat u de juiste pomp kiest. Door het uitgebreide assortiment aan wormpompen, zit er echter altijd een geschikte wormpomp voor u bij. Ge√Įnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V. staat bekend om de kwaliteit van de producten en de klantvriendelijke service. Als u voor AAA kiest, kiest u dus voor een kwalitatief en servicegericht bedrijf.

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V. is een jong bedrijf met veel ervaring op het gebied van pompoplossingen. Wij zijn actief in een aantal sectoren. Denk hierbij aan de scheepvaart, de industrie, aannemerij en de agrarische sector.
U kunt contact met ons opnemen voor vragen, advies et cetera. Ons telefoonnummer is 078 6428414. U kunt ook mailen naar postbus9@live.nl.