DIRECT CONTACT? 078 - 64 28 414 info@aaapumps.nl

Membraampompen

Membraampompen

Een membraampomp is een soort pomp, die gebruikt wordt voor het verpompen van gevaarlijke vloeistoffen. Dit type pomp behoort tot de groep verdringerpompen. De membraampomp is een pomp die gebruik maakt van het vergroten en het verkleinen van de pompruimte door middel van een membraam. Een membraanpomp is droog zelf aanzuigend. Een kenmerk van de membraampomp is de pulserende vloeistofstroom, die zorgt voor hoge drukken in de leidingen. Dit kan leiden tot waterslag en trillende leidingen. Hiervoor kunt u een expansievat of pulsatiedemper in de toe- en afvoerleidingen opnemen. Voor vragen hierover, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Er zijn verschillende soorten membraampompen. Denk hierbij aan elektrisch gedreven membraampompen, lucht aangedreven membraampompen en motor gedreven membraampompen. Doordat er verschillende soorten membraampompen zijn, zit er dus altijd wel een geschikte pomp voor u bij! Het is namelijk erg belangrijk dat u de juiste pomp kiest. Neem contact met ons op en wij zullen u helpen de juiste membraampomp te vinden door middel van deskundig advies op maat.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V. staat bekend om de kwaliteit van de producten en de klantvriendelijke service. Als u voor AAA kiest, kiest u dus voor een kwalitatief en servicegericht bedrijf.

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V. is een jong bedrijf met veel ervaring op het gebied van pompoplossingen. Wij zijn actief in een aantal sectoren. Denk hierbij aan de scheepvaart, de industrie, aannemerij en de agrarische sector.
U kunt contact met ons opnemen voor vragen, advies et cetera. Ons telefoonnummer is 078 6428414. U kunt ook mailen naar postbus9@live.nl.